Skip to content

Over ons

Ons Cafe-restaurant de Tiroler Stuberl heeft al meer dan 35 jaar een reputatie hoog te houden, hetgeen wat wij ook nu nog steeds voor de volle 110% proberen! Alle vroegere eigenaren inclusief de huidige Egyptische eigenaar (al ruim 20 jaar!) Medo hebben of hadden altijd een speciale band met Oostenrijk. Dit garandeert een grote liefde voor het vak, en een keuken waar bijna alle gerechten nog traditioneel voor u klaargemaakt worden. Wat de vriendelijke bediening aangaat, ook zij zullen alles in het werk stellen om uw wensen te vervullen, dit met een gepaste dosis gezelligheid! Met een goede service, kwaliteit en een eerlijke prijs hopen wij de traditie van onze Tiroler huiskamer voort te mogen zetten. Servus en graag tot ziens!

  

Wat bieden wij?

Tiroler Stüberl biedt de gasten niet zomaar de beste schnitzel van Zandvoort, maar creëert een volledige Oostenrijkse belevenis. In een sfeervolle en intieme omgeving willen we onze gasten laten genieten van authentieke Oostenrijkse gerechten. Hierbij besteden we aandacht aan de kleinste details en serveren volgens traditioneel recept Oostenrijks eten. Gasten krijgen hierdoor net even iets meer dan dat ze verwachten. 

 

Onze service

Onze service is persoonlijk, warm en gastvrij zodat je als gast zorgeloos kunt genieten van onze producten. Bovendien promoten wij actief onze duurzame visie en werken we vooral met streekproducten van lokale leveranciers. Wij bieden zowel een ervaring in ons restaurant als thuisbezorgd en take away voor een culinaire ervaring bij u thuis.

 

  

De mensen achter Tiroler Stuberl

Wie zijn de mensen achter de Tiroler Stüberl? Mijn naam is Medo en samen met twee van mijn drie zoons willen we onze passie voor de horeca met gasten delen. 

Omdat mijn broer in Wenen woont hebben wij als familie veel affiniteit met de Oostenrijkse keuken.

We willen mensen deelgenoot maken van onze liefde voor traditionele Oostenrijkse producten en bereidingswijzen.